21 Haziran 2011 Salı

CİN VE ŞEYTANLARDAN YARDIM ALINARAK YAPILAN BÜYÜ

ALLAH'ın selamı, rahmeti ve bereketi üzerinize olsun. Perdamaian ALLAH, rahmat dan berkah atasmu. GOD's peace, mercy and blessings be upon you.

CİN VE ŞEYTANLARDAN YARDIM ALINARAK YAPILAN BÜYÜ
Müslümanlar arasında en yaygın olan büyü çeşidi budur. Buna “Cincilik” veya “Azimetler Büyüsü” de denir. Birleştirme, ayırma, kaçanı getirme, evden uzaklaştırma, bağlama, çözme, hastalandırma, iyileştirme, kayıp bulma, kısmet açma, kolay doğum yaptırma gibi eylemler günümüz büyücülerinin yaptığı işler arasında yer almaktadır. Bu eylemleri büyücü, iletişim kurduğu cinler aracılığı ile gerçekleştirir. Bütün sorun cinlerle iletişim kurabilmektir.
Bunu için riyâzetle birlikte azimet adı verilen cin çağırma dualarından birisi her gün belli sayıda okunur. Riyâzetlerin 3. 7, 15, 21, 40, 60, 120 gün gibi belli süreleri vardır. Bu süreler, sabırla sona erdirilirse azimette adı gecen cinlerle iletişim kurulur ve anlaşmalar yapılarak büyü işleri gerçekleştirilir.
Büyücülük, Allah’tan başkasına ibadet etme temeline dayandığı için sapkın bir yoldur. Bu nedenle büyücüler, açık bir şirk içindedirler ve eğer tövbe edip yeniden iman etmezlerse sürekli cehennemde kalırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder