29 Haziran 2011 Çarşamba

basit bir cin daveti.

basit bir cin daveti.

Bir kişiyi uyutup düşüncelerini öğrenmek (havass)

Konu içerik olarak dünyada bütün forumlar arasında ilk ve tektir. Değerini bilin. Alıntı yapacak olanlar tamamını kopyalayıp yapıştırsınlar.

Not: Bu yöntem 900 yılı aşkın senedir arap ülkelerinde uygulanıyor. Sosyo-politik ajanlar bu yöntemle konuşturuluyor.

1-) Aşağıdaki tertip, uyumasını istediğiniz kişinin üzerine kişi uyuyana kadar okunur:

Bismillahirrahmanirrahim. Allâhumme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli Seyyidina Muhammedin salâten tüncînâ bihâ min-cemî'il-ehvâli vel âfat. Ve takdî lenâ bihâ cemîal hâcât ve tutahhirunâ bihâ min-cemîi's-seyyiât ve terfe'unâ bihâ a'lâ'd-deracât ve tubelliğunâ bihâ aksâ'l-ğayât min cemiîl-hayrâti fî'l-hayâti ve ba'del-memât birahmetike Yâ erhame'r-rahimîn. Hasbunellahu ve ni'mel vekîl, ni'mel mevlâ ve ni'me'n-nasîr. Ğufraneke rabbenâ ve ileyke'l-masîr. Aksemtü aleyke Ya Meymun bi hakkil ismillezi. Felemma tecella rabbühü lil cebele cealehü dekkan ve harra musa saika. Ve bi hakki Ilsakısin Mihrakısin Aksamaksin Sakmunehsin Haybusin Raksin Rakısin Eftasin Keslehin Lehyühin bihakki Yahin illa ma ecebte hazreten vefalte elvahan elvahan elvahan elacele elacele elacele essaate essaate essaate. Bismillahillezi entakan nemlete li Süleyman ibni Davut. Kalet nemletün Ya eyyühen nemlüdhulü mesakineküm la yahtımenneküm Süleymanü ve cünüdühü ve hüm la yesurun. İntık ve tekelleme billezi entaka sa fil mehdi sabiyyen intık ve tekellem Biesmehın Semahın Allahül aliyyül a’la külli berahın Heyyen tekellem Biahisin Heysin Helnusin Helmusin Ermusin Selha Selha. Selha Tahsasin Tahsasin Tahsasin.

Kişi uyuduktan sonra istediğin soruları o kişiye sorarsın, ve görevli hadimler o kişinin ağzından konuşur, cevabını alırsın.

2-) Kişinin tekrar uyanması için aşağıdaki tertibi okunur:

Bismillahirrahmanirrahim. El hamdü lillahi rabbil alemin. Er rahmanir rahıym. Maliki yevmid din. İyyake na'büdü ve iyyake nesteıyn. İhdinas sıratal müstekıym. Sıratallezine en'amte aleyhim ğayril mağdubi aleyhim ve lad dallin. Allâhumme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli Seyyidina Muhammedin salâten tüncînâ bihâ min-cemî'il-ehvâli vel âfat. Ve takdî lenâ bihâ cemîal hâcât ve tutahhirunâ bihâ min-cemîi's-seyyiât ve terfe'unâ bihâ a'lâ'd-deracât ve tubelliğunâ bihâ aksâ'l-ğayât min cemiîl-hayrâti fî'l-hayâti ve ba'del-memât birahmetike Yâ erhame'r-rahimîn. Hasbunellahu ve ni'mel vekîl, ni'mel mevlâ ve ni'me'n-nasîr. Ğufraneke rabbenâ ve ileyke'l-masîr. Vennecmi iza heva. Ma dalle sahibüküm ve ma gava. Vema yentiku anil heva. İn hüveilla vahyün yüha. Allemehü sedidül kuva. Zümir ratin festeva. Ve hüve bil üfükıl a’la. Sümme dena fe tedella. Fekane kabe kavseyni ev edna. Fe evha ila abdihi ma ev ha. Ma kezebel füadü ma raa. Efetümarü nehü ala ma yüra. Ve lekad raahü nezleten uhra. Behhin behhin bisselam Behhin behhin bisselam Behhin behhin bisselam.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder