17 Haziran 2011 Cuma

PERİLERİN ÖZELLİKLERİ

ALLAH'ın selamı, rahmeti ve bereketi üzerinize olsun. Perdamaian ALLAH, rahmat dan berkah atasmu. GOD's peace, mercy and blessings be upon you.

PERİLERİN ÖZELLİKLERİ

PERİLERİN ÖZELLİKLERİ

Fairy Godmother : Yeni doğan bebeklere periler ülkesinden özel hediyeler getirir. Ellerinde tuttuğu altın elma zenginlik ve sağlık getirir. Cuhaçiçeği Perisi : Cuhaçiçekleri baharın ilk çiçekleridir. Bir cuhaçiçeğiyle doğru olan kayaya dokunmak perilere kapıyı açmak anlamına gelir. İrlandalılar çiçeklere belirli bir şekilde bakınca görünmezin görülür olduğu ve perilerin ortaya çıkacağını söylemişlerdir.
Kurbağalar Kraliçesi : Hayal gücümüzle Kraliçeyi takip eder ve bulursak, hastalıklardan dönmemize ve iyileşmemize yardımcı olur. Bu periye en çok istediğiniz dilekte bulunun, dileğiniz bir altın top olarak gerçekleşecek. Bu topu kalbinize tutun ve ayaklarınız yerden kesilecek. Yükseldikçe bu top kalbinizin bir parçası olacak ve sizi her zaman mutlu edecek.
Dream Weaver : Zekiliği, güzel inançları getiren peri. Bu peri bize yeryüzü ve cennetle nasıl bağlantı kuracağımızı öğretir.
Su Perileri : Doğanın sırlarının ve yasakların perileri. İnsanların üstlerine su serperek gerçekleri görmelerini sağlarlar. Su yaşam sırrıdır ve suyu bu periler sayesinde elde ederiz.
Arkadaşlık Perileri : İnsan çocuklarına yakın olan periler. Bebekler güldüğü zaman bu perilerin dansettikleri söylenir. Her çocuğun kendilerini büyürken koruduğu perileri vardır. Bazı çocuklar bunu hisseder ve kendilerine "Hayali Arkadaş" yaratırlar. Ayrıca bu periler arkadaşlık kurmakta yardımcı olurlar.
Laume : Bu dişi peri çıplak görünür, banyo yapmaktan hoşlanır ve fakirler ile yetimlere yardım eder. Erkeklerin kısmetleri bu perilerin ellerindedir. Laume hiç bir yıldızın çok uzakta olmadığını ve hiç bir hayalin gerçek olmama ihtimalinin olmadığını bilir. İmkansızı gerçeğe dönüştüren bu peridir.
İlham Perileri : İlham perileri insanlara şiir, resim, aşk gibi konularda kaybettikleri canlılığı verir.

periler hep iyi enerji tasır derler ama babamın basından gecen bir olayı size kısaca aktarmak istiyorum 12 yaslarında babam bizim evin yakınlarındakı kilisenın önünden geciyomus bir süllet cıkmıs karsısına ve babama okkalı bir tokat atmış babamı bulduklarında hemen hastaneye getirmişler doktorlar hiç birsey anlamamış dedem camii muezzınıdır almıs babamı eve getırmıs babamtam 40 gün boyunca ölümle yaşam halinde yatmış dedemse 40 gun boyunca bir dua okumuş babamın başında sanırım ayetel kürsi sonra babam 40 gün üzerine uyanmış babam 1929 dogumlu ve hala sag ama hep anlatır bunu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder