21 Haziran 2011 Salı

BÜYÜ ÇÖZME YOLLARI

ALLAH'ın selamı, rahmeti ve bereketi üzerinize olsun. Perdamaian ALLAH, rahmat dan berkah atasmu. GOD's peace, mercy and blessings be upon you.
BÜYÜ ÇÖZME YOLLARI
Kendisine büyü yapılıp da etkisinde kalan kimselerin yapacakları ilk şey, üzerlerindeki büyüyü kaldırmak veya çözdürmektir. Burada öncelik verilecek asıl konu ise duyulan rahatsızlığın büyü olup olmadığının anlaşılmasıdır. Bu amaçla, kendisine büyü yapıldığını sanan bir kimse, Kur’ân’ı düzgün okuyan bilgili bir kimseye başvurmalı ve ondan yardım istemelidir.
Bir kimsede büyü olup olmadığını anlamak için sağ elinin içini ağzına yanaştırarak;
a. İbrahim suresinin 42-52. ayetlerini,
b. Mü’minûn suresinin 97-188. ayetlerini,
c. Felak ve Nâs surelerini oku.
Sonra elinin içini büyülenmiş olduğu sanılan kimsenin karşısında tut ve elinin içine bakmasını söyle. Eğer hastada büyü varsa, büyünün yapılış biçimine göre ya elin içine bakamaz, ya da el içinde bazı şekiller görür. Hasta, elin içinde haç işareti, siyah veya kırmızı renkler görürse, hastanın gözlerinde titreme, ağlama ve başında ağrı oluşursa, bu belirtiler, hastada büyü ve cin olduğunun kesin kanıtlarıdır.
Bundan sonra hasta üzerine rukye sure ve ayetleri okunmaya başlanır. Cin hastanın ağzından konuşursa ondan hastanın sol ayağının başparmağından çıkıp gitmesi söylenir. Bu amaçla temiz bir iğne ile hastanın sol ayağının başparmağına birkaç delik açılır. Cin bu deliklerden çıkıp gidecektir.
Eğer cinin gitmediği anlaşılırsa, bir bardak suya Eûzü-besmele ile:
1. Yedi kez Âyetü’l Kürsî,
2. Yedi kez Sâffât suresinin ilk on ayeti,
3. Yedi kez Felak suresi
4. Yedi kez Nâs suresi okunur.
Bu su hastaya içirilir. Hastanın içindeki cin bu su ile parçalanarak ölür. Hastaya tuzlu su içirilip kusturulursa cinin parçaları görülecektir. Eğer bu mümkün olmazsa ölü cin parçaları büyük abdestle dışarı atılır.
Bu yönteme “Kur’an İle Büyü Çözme Yöntemi” denir. Bir kimsede büyü olup olmadığını anlamak ve varsa büyüyü çözmek için bu anlattığımız yöntem yeterli olacaktır. Ayrıca cinci ve büyücülere gitmeye gerek yoktur. Bu amaçla cinci, büyücü ve medyumlara gidenler, onlardan bir şeyler sorup öğrenenler ve dertlerine deva arayanlar bilsinler ki, bu yaptıkları iş büyük günahlardandır. Bu günahta ısrar ederlerse, farkında olmadan imanlarından olurlar. Allah korusun.
Büyünün hangi çeşidi olursa olsun, belirttiğimiz yöntemle mutlaka çözülür. Yalnız mezara gömülen, akarsuya veya denize bırakılan büyü malzemeleri bulunup yok edilmelidir. Kendisine büyü yapılan kimse evinin herhangi bir odasında rahatsızlık duyuyorsa, orada büyü malzemesi var demektir. Arayıp bulunmalı, düğümler çözülmeli, yazılar sirkeli suyla silinmeli ve sonra parçalanarak yok edilmelidir. Eğer büyü malzemesi bulunamazsa ümitsizliğe kapılmamalı, belirttiğimiz yöntem aynen uygulanmalıdır. Bu gibi durumlarda tedavinin bir hafta sürdürülmesinde yarar vardır.

3 yorum: